info@hondentrimsalondribbelin.nl

Nieuws

IMG_4907 (002)
IMG_7193
Clumber04
IMG_7798

!!! Hondentrimsalon “Dribbel In”Nieuws Tips, en Wetenswaardigheden vind u hier !!!

Heeft u vragen over de vachtverzorging van uw hond? of is u iets niet helemaal duidelijk omtrent de regels van covid-19 ? dan kunt u altijd telefonische contact met ons opnemen op openings tijden.  0183- 660427

Wij hebben even wat problemen met de mails gehad. het kan dus zijn dat u geen antwoord op uw mail heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor!

16/03/2021  Er zijn onderstaand wat aanpassingen gedaan bij Noot.

13/01/2021 Gisteren ontvingen wij het positieve bericht van onze brancheorganisatie ABHB en Dibevo dat onze salon weer onder strikte inachtneming en strenge voorwaarden toestemming is verleend om een selecte groep de nodige vachtverzorging te geven. Onze brancheorganisatie heeft enige tijd met de overheid gelobbyd en aan kunnen tonen dat het niet verzorgen van de vacht tot schrijnende gevallen zou kunnen lijden en het leed dan niet meer te overzien zou zijn. Dierenwelzijn is dus echt heel belangrijk vandaar dit besluit van de overheid. Het is aan de gediplomeerde trimmer zelf te bepalen welke vachten het meest noodzakelijk zijn.

Noot:

Onze salon is niet geopend voor (“publiek”) U kunt uw hond afgeven en afhalen.

Wij ontvangen dus in deze covid periode geen klanten in de salon!

Wij nemen zelf contact met u op voor het inboeken/verplaatsen/verzetten van uw afspraak en bespreken met u de mogelijkheden en voorwaarden.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Hondentrimsalon “Dribbel In”  is aangesloten bij de ABHB Dibevo


22/12/2020 Onze Brancheorganisatie ABHB en Dibevo deelde ons mede dat “alle”  trimsalons (i.v.m. covid-19) tot 19 Januari 2021 verplicht moeten sluiten.  (onze geplande afspraken t/m 19 januari worden dus opnieuw ingeboekt. U ontvangt hierover bericht).

Houd u onze website in de gaten wij ontvangen dagelijks nieuwe updates van onze branche organisatie waar onze salon is aangesloten!

Gesloten t/m 19 januari 2021 

Wij bedanken u voor het vertrouwen in ons werk en zijn u in 2021 weer graag van dienst!

——————————————————————————————————————————————————–

Heeft u vragen of wilt u informatie over vachtverzorging, aanschaf, voedings advies etc. dat kan altijd op openingstijden!

______________________________________________________________________________________________

!! Beste mensen, Lieve klanten, ook wij hebben enige extra maatregelen genomen ivm het corona virus nl. het volgende:

 • Wij nemen van te voren telefonische contact met u op en bespreken daar de dingen die we normaal in de salon bespreken.
 • Mochten wij u niet bereiken dan sturen wij u een App.
 • Honden worden voor de deur afgegeven en weer voor de deur opgehaald.
 • Houd u afstand bij het afgeven/ophalen!
 • U kunt desgewenst met tikki betalen.
 • Let op! Tikki’s dienen direct betaald te worden!
 • De halsband en lijnen worden door ons voor uw en onze veiligheid gedesinfecteerd.
 • Onze salon en materialen worden zo wie zo altijd al dagelijks proffessioneel gereinigd en gedesinfecteerd.
 • Voelt u zich ziek of heeft u niesbuien/hoestbuien of koorts? laat u het ons dan weten zodat we ook daarvoor een gepaste oplossing kunnen vinden.
 • Deze maatregelen gelden tot nadrere informatie.
 • Wij bedanken u voor uw begrip en medewerking!
 • Onze salon is aangesloten bij de brancheorganisatie ABHB, Wij ontvangen dagelijks de updates over betreffende maatregelen over onze branche.
 • Hondentrimsalon Dribbel In

Januari/Februari/Maart:  Het zijn de wintermaanden die meestal toch wat kouder zijn, Let u goed op de voetzooltjes van uw geliefde viervoeter! Bij gladheid en sneeuw word er vaak pekel en zout gestrooid, het is van belang dat u dan ook regelmatig na een wandeling de voetjes van uw lieveling goed afspoelt omdat uw hond anders zijn voetjes zelf schoon likt en hij teveel zout en pekel binnen krijgt, dit is erg slecht!!!  Dit kan zelfs fataal worden!,  Vaak heeft men dit niet in de gaten en vraagt men zich af waarom de hond opeens ernstig ziek word. Opletten dus!!